kunngjøringer uke 46

 

 • Pater Erik Varden vies til biskop av Trøndelag den  lørdag 4. januar 2020 kl. 10.30. Avlyst pga av sykdom !!  Ny dato for bispevielsen vil bli kunngjort på katolsk.no nettside. .Det blir første gang på over 500 år at en katolsk biskop vies i Nidarosdomen.
  •  Pater Piotr arrangere  pga denne annledningen en pilgrimsreise til Niderosdomen i Trondheim for menighenten St. Mikael og St. Maria i Askim. Hvis du ønsker å delta så gi beskjed til Pater Piotr innen 30.11.2019.
  • Reisen fra Østfold til Trondheim skjer i løpet av fredag 3. januar, og hjemreisen starter etter vigslingsmessen lørdag 4. januar.Det jobbes nå med å skaffe busstransport og overnatting for deltakere fra Moss og Indre Østfold.

   Alle som ønsker å delta i fellestransporten og tilhørende overnatting må gi beskjed til pater Piotr S, Pisarek innen 30. november! Det lønner seg å være rask til å bestemme seg, for det blir folksomt av både norske og utenlandske katolikker på vigselsmessen.

   Les om selve vigselsmessen på katolsk.no og husk å gi beskjed til pater Piotr innen utgangen av november!