kunngjøringer uke 14

Kjære menighet,

Vi ønsker å presentere den nye filmen som kommer snart til norske kinoer over hele landet. Filmen heter Kjærlighet og Nåde og handler om  en polsk ordenskvinne, søster Faustina og hennes store mystiske nådegave. Filmen forteller historie om livet til Faustina. Søndag den 22. februar 1931, mens hun var stasjonert i klosteret i Płock, hadde hun en visjon på sin celle hvor Jesus Kristus viste seg for henne og ba om at det måtte innføres en spesiell feiring av Den guddommelige barmhjertighet på søndag etter påske, og at hun skulle spre dette budskapet i hele verden. Derfor begynner film visninger på lørdag 26.04 som er aften til «Den guddommelige barmhjertighets søndag».

Filmen viser ikke bare en historie, filmen viser at alt som Faustina opplevde var en sannhet. Det er blitt tatt opp en rekke undersøkelser som visste at Bildet av den barmhjertige Gud som ble malt etter hennes instruksjoner, er ekte bilde av Jesus, ligne på Likkledet i Torino. Analyser vider at Faustina har virkelig møtt Jesus.

Regissør har funnet flere kilder som bekrefter mer og mer om at Faustina er ne hellig person som visste oss vegen til barmhjertige Gud og gjennom hennes tro ble dette budskapet spredd over hele verden.

Filmen har polsk tale men også engelsk undertekst. Gjerne oppmuntre alle kirke medlemmer for å se på den historien som berørte hele verden.

Filmen  «Kjærlighet og Nåde» vises i Arendal, Bergen, Hamar, Drammen, Kristiansand, Lillestrøm, Moss, Oslo, Sandefjord, Sandvika, Sarpsborg, Ski, Skien, Sotra, Stavanger, Sandnes, Trondheim, Ålesund, Tysvær og Tønsberg.  (linker til billetter nedenfor)

Moss,  26.04, g.20.30
https://bit.ly/2G7BF6j

Sarpsborg, 26.04, g.20.00
https://bit.ly/2G0SPme

Link: https://www.youtube.com/watch?v=YFFhWGEc-Qo